DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Vedlikeholdsbehandling Ditec Ceramic Ultra

Ivareta din Ditec-behandling

For å ivareta din Ditec Ceramic Ultra behandling utfører vi en vask der vi rengjør lakken for eventuelle belegninger og tar en kontroll av lakken. Vi avslutter med en vedlikehold av den hydrofobiske topcoaten. .

Utføres iløpet av en arbeidsdag. Vedlikeholdsbehandling Ditec Ceramic Ultra utføres hver 12 mnd.

Pris fra kr 1790,- Bestill →

Vedlikeholdsbehandling Ditec Ceramic Plus

For å ivareta din Ditec Ceramic Plus behandling utfører vi en vask der vi rengjør lakken for eventuelle belegninger og tar en kontroll av lakken. Vi avslutter med vedlikehold av den hydrofobiske topcoaten. . Utføres iløpet av en arbeidsdag. Vedlikeholdsbehandling Ditec Ceramic Plus utføres hver 12 mnd.

Pris fra kr 1890,- Bestill →

Rebehandling DITEC

DITEC etterbehandling bør gjennomføres hver 18. mnd etter grunnbehandlingen. Etterbehandlingen sørger for å opprettholde glansen ved å etterfylle topcoaten. Har du tatt hovedbehandlingen hos oss vil vi kalle deg inn når det er tid for behandling, men du kan også være føre var og bestille her. Behandlingen tar 1 arbeidsdag.

Pris kr 2490,- Bestill →

Etterbehandling Meguiars

Dersom du har Meguiars lakkbeskyttelse (sølvpakken) på bilen din bør den etterbehandles hver 12. måned i 3 år. Dette er nødvendig for å opprettholde glansen ved å fylle på topcoaten. Har du tatt hovedbehandlingen hos oss vil vi kalle deg inn når det er tid for etterbehandling, men du kan også være føre var og bestille her.

Pris kr 1690,- Bestill →
Personvern Åpenhetsloven